25.
Feb
2021
Kada biramo bojler, potrebno je uzeti u obzir sve mogućnosti. Zagrevanje vode prilagođeno vašim potrebama uštedeće vam vreme, vodu i energiju, na kraju i novac. Da bi odabrali pravi model, upoznajte se sa osnovnim podelama bojlera. Diplon u ponudi ima bojlere proizvođača Ariston, Bosch, Gorenje, Termorad, Muller.
11.
Jan
2021
Pripreme za zimsku sezonu smo odradili na vreme. Krajem godine postavljena je velika nadstrešnica ispred ulazne zone u maloprodajni salon u Zemunu, novootvoreni Diplon Servis, kao i Diplon Kupatila centralni magacin.
29.
Dec
2020
Obaveštavamo Vas o radnom vremenu Diplon prodajnog salona u toku novogodišnjih praznika.
04.
Dec
2020
Obaveštavamo Vas o radnom vremenu Diplon Kupatila prodajnog salona u Zemunu: ponedeljak - petak 8:30 - 17h.
02.
Dec
2020
Bojler koji se koristi za kupatilo i dalje je najčešći način za zagrevanje vode u domaćinstvima na našim prostorima. Cena bojlera najviše zavisi od zapremine, izrade kazana, brenda i tehničkih mogućnosti. U ovom tekstu fokus će biti na najpopularnijoj litraži od 80 litara.  
26.
Nov
2020
Akcija Crni Petak u Diplon Kupatila maloprodajnim objektima i online prodavnici donosi dodatnih 20% popusta na brendove: Diplon, Kludi, Wenko, Creavit, Ventura. 
05.
Nov
2020
Svi kvaliteti Kludi brenda pre svega su prepoznati od strane i više nego zadovoljnih kupaca, a naročito onih sa prefinjenim ukusom. Zato njihove tuš baterije, baterije za lavabo i sudopere, kao i sjajno dizajnirani dodaci, rado nalaze svoje mesto u kupatilima i kuhinjama širom sveta.
25.
Oct
2020
Jesen je idealno godišnje doba kada treba da ubacite malo svežine u vaše kupatilo. Ukoliko tražite inspiraciju za dekoraciju kupatila tokom jesenje sezone, u nastavku pročitajte naše ideje kako da unesete jesen u kupatilo da bi vaš intimni kutak bio ugodan.
15.
Oct
2020
Izbor modela i rešenja za kupatilske baterije je raznovrstan koliko i vrste upotrebe.
05.
Oct
2020
Creavit i danas pretvara kupatila u elegantan životni prostor, sa jedinstvenim istočnjačkim dizajnom, koji je istovremeno prožet i moderanim stilovima.
25.
Sep
2020
Ponekad izbor posebnih kuhinjskih elemenata kao što je baterija za sudoperu deluje vrlo jednostavan, jer zašto ne bi bio?
15.
Sep
2020
Marazzi, kao dominantan brend u industriji keramike, pored sinonima za superioran kvalitet keramičkih i granitnih pločica, predstavlja neponovljiv italijanski stil u oblasti unutrašnje dekoracije i dizajna.
05.
Sep
2020
Najlepši osećaj na svetu je kada završite radove, renoviranje, popravku, prepravku, šta god radili u vašem kupatilu i prvi put zakoračite u njega nakon toga.
25.
Aug
2020
Dekoracija peškirima u kupatilu Peškiri različitih boja i veličina mogu biti sastavni deo uređenja kupatila, jer se svakodnevno koriste za upotrebu.
15.
Aug
2020
Odabir kvalitetne sanitarije za vaše kupatilo je bitno kako bi se osećali komforno i udobno. Ukoliko volite da opremate domaćinstvo brendiranim elementima, onda je sanitarija Pozzi Ginori idealno rešenje za vas.
05.
Aug
2020
Svi znamo da je najteži deo održavanja higijene u našim kupatilima WC šolja. Razlozi su svima poznati, pa nam zbog toga njeno čišćenje oduzima mnogo vremena, ali i živaca. Srećom, danas na tržištu postoje WC šolje bez ivica koje predstavljaju vrhunsku inovaciju u oblasti higijene sanitarija.
25.
Jul
2020
Baterija sa tri cevi ili sa dve cevi? Ako ste ikad renovirali ili menjali slavinu u kuhinji, ovo je neizbežno pitanje. Sve potrebno predznanje za kupovinu nove baterije za kuhinju ili mali toalet u kom imate niskomontažni bojler na jednom mestu.
15.
Jul
2020
Hiljade godina unazad keramicke plocice se koriste u dekorisanju prostora. Dobro izabrane pločice nadmašuju ostale detalje u enterijeru.
string(0) ""
string(0) ""