23.
Sep
2023
Jesen je idealno godišnje doba kada treba da ubacite malo svežine u vaše kupatilo. Ukoliko tražite inspiraciju za dekoraciju kupatila tokom jesenje sezone, u nastavku pročitajte naše ideje.
22.
Sep
2023
Trkački tim naše kompanje ove godine učestvovao je na najvećem sportsko-poslovom događaju u Srbiji - Business Run Belgrade na Adi Ciganliji.
13.
Sep
2023
Koja je boja antracit, kako je uklopiti u enterijer, sa kojim bojama se slaže, prednosti prilikom održavanja i kako je istaći u kupatilu. 
01.
Sep
2023
Nova dimenzija udobnosti uz niže cene! Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći na jednom mestu. Kupatilska oprema za svačiji ukus. Akcija traje do 30. septembra.
24.
Aug
2023
Tokom vikenda 25-26. avgust imate priliku da iskoristite 20% popusta na kupatilsku galanteriju i lavaboe brenda Diplon. Niža cena obračunava se na kasi, a popust važi na kupovinu u salonu. 
14.
Aug
2023
Slavimo punoletstvo uz popust od 18% na sve proizvode brenda Diplon! Veliki izbor kada, tuš kabina, sanitarija, baterija, kupatilskog nameštaja i galanterije uz niže cene isporuke!
09.
Aug
2023
Mali bojler za kuhinju, protočni bojler za kuhinju, niskomontažni, visokomontažni, veliki izbor modela, brendova, litraža i cena. Brza dostava na teritoriji cele Srbije.
02.
Aug
2023
Creavit pretvara kupatila u elegantan životni prostor, sa jedinstvenim istočnjačkim dizajnom, koji je prožet i modernim stilovima. Konceptualno tražena rešenja nailaze na oduševljenje korisnika.
20.
Jul
2023
Zlatna boja u ambijentu je hrabar izbor, ali rezultat ne ostavlja nikoga ravnodušnim uz prvu dozu i uklapanje u ostatak enterijera. Boja zlata u kupatilu je elegantno i sofisticirano rešenje.
12.
Jul
2023
Kako bi svaki vaš boravak u kupatilu bio prijatan potrudite se da ga opremite kupatilskom sanitarijom koja će vam istovremeno pružati vrhunski tretman i vizuelni užitak.
03.
Jul
2023
Sezonsko sniženje počinje - pravo je vreme da uredite svoje kupatilo baš onako kako se oduvek maštali. Popusti do 20% na preko 120 proizvoda.
20.
Jun
2023
Izazov suzbijanja taloženja kamenca - kako smanjiti kamenac u kupatilu na tuš ružama, ručicama i perlatorima, koja sredstva koristiti i očuvati funkcionalnost tuš sistema.
01.
Jun
2023
Nova dimenzija udobnosti uz niže cene! Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći na jednom mestu. Kupatilska oprema za svačiji ukus. Akcija traje do 30. juna.
22.
May
2023
Renoviranje kupatila ne mora biti naporno samo uz dobru organizaciju. Ukoliko niste sigurni da li je vreme za renoviranje ili pak jeste, ali ga odlažete, promoći ćemo vam da rešite nedoumice.  
03.
May
2023
Majska mesečna akcija počinje! Iskoristite priliku do kraja meseca u salonu i webshopu i opremite svoje kupatilo baš onako kako ste oduvek zamišljali uz odličan odnos cene i kvaliteta. 
28.
Apr
2023
Tokom prvomajskih praznika Diplon salon i webshop radiće skraćeno. Sve porudžbine primljene tokom praznika biće na isporuci od 2. maja. 
25.
Apr
2023
Snaga boja u ambijentu, kako ih kombinovati i postići željeni efekat. Boje povezujemo sa emocijama, a naučna istraživanja pokazuju da određene nijanse utiču na raspoloženje i koncentraciju.
12.
Apr
2023
Praznike dočekujemo uz popust od 20% na Diplon proizvode, a radno vreme maloprodajnog salona i webshopa biće skraćeno. Opremite svoje kupatilo iz snova po sniženim cenama i uživajte u praznicima.