25.
May
2020
Veoma retko se bavimo ukrašavanjem kupatila, nekako ga uvek ostavljamo po strani, za sam kraj. Vreme je da se rešimo te oštre zablude da njemu nije potrebno malo “šminke”, jer je činjenica da kupatilo može i te kako da ostavi “wow” efekat kao i ostale prostorije u kući samo ukoliko mu date šansu.
15.
May
2020
Tuširanje je najbolji način za opuštanje, a od odabira ručice za tuširanje koju imate u svojoj tuš kabini zavisi koliko ćete stvarno i uživati.
05.
May
2020
Ukoliko ste trenutno u fazi kupovine bojlera i premišljanju koji bi vam to brend najbolje poslužio, a želite nešto što je pouzdano, trajno i maksimalno bezbedno naša iskrena preporuka su upravo Termorad bojleri. Kod ovog proizvođača koji je svoje poslovanje potvrdio ISO standardom, postoji širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da, ne pristajući na kompromise se ponovite novim, kvalitetnim bojlerom.
25.
Apr
2020
Od davnina, ljudi sa naših prostora cene proizvode iz Nemačke. Nemačka je za nas sinonim za red, rad i disciplinu, pa tako i proizvodi sa oznakom „Made in Germany” .
15.
Apr
2020
Kada se misli na dekor i funkciju jednog kupatila centralna „figura“ pripada njenom visočanstvu ogledalu.
05.
Apr
2020
Verovatno se nikada niste ozbiljno udubili u razmišljanje o kupatilskim lavaboima, ali kada dodje trenutak za renoviranje ili pak prvo useljenje u kuću ili stan.
27.
Mar
2020
Dnevna soba je najvažniji prostor u vašem životnom kutku, zato što je to mesto gde provodite najviše svog vremena.
17.
Mar
2020
Radnom vremenu Diplon Kupatila prodajnog salona u Zemunu: ponedeljak - petak 9 - 20h, subota 9 - 17h.
07.
Mar
2020
Bilo da je čvrsti ili tečni sapun, ovo higijensko sredstvo spada u našu svakodnevnu rutinu.
25.
Feb
2020
Geberit ugradni vodokotlići prate najsavremeniji svetski trend i veoma su popularan izbor prilikom postavljanja vodokotlića u kupatilu. Geberit je vodeći svetski brend u oblasti sanitarnih sistema, a posebno kada su u pitanju ugradni vodokotlići. Kao lider u proizvodnji sanitarije, svojim modernim instalacijama i savremenim tehnologijama za ispiranje vode, ekonomičnim rešenjima i dugom garancijom Geberit postavlja visoke standarde u sanitarnoj tehnologiji.
18.
Feb
2020
Dajemo vam praktične ideje za uštedu prostora u malom kupatilu. Ukoliko imate manje kupatilo i želite da bude funkcionalno, imamo rešenje jer postoje trikovi koji mogu uštedeti prostor. Možda ne možete povećati kvadraturu svog kupatila, ali jedno sigurno možete - da ga malo doterate ili preuredite praktičnim kupatilskim nameštajem.
04.
Feb
2020
Dragi penzioneri, četvrtak je Vaš dan u Diplon maloprodajnom salonu.
25.
Jan
2020
Grohe sanitarije s razlogom poseduju epitet visokokvalitetne i prefinjene opreme za kupatilo. Dokazanim kvalitetom, vrhunskim dizajnom, funkcionalnim karakteristikama, kao i optimalnom cenom brend Grohe je zauzeo vodeće tržišne pozicije svuda u svetu.
15.
Jan
2020
Ukoliko želite da uredite kuhinju po svojoj meri ili da stare pločice zamenite novim, sigurno vas zanima koje bi za vas bile najbolje pločice za kuhinju. Važno je da one budu tvrde i izdržljive, da su vodootporne i da ne zadržavaju mirise ili mrlje (da se lako i brzo čiste).
05.
Jan
2020
Vaše kupatilo može stalno da bude uredno i čisto samo ukoliko ga redovno i na pravilan način održavate. U nastavku pročitajte najjednostavniji način kako da kupatilo bude uvek čisto i blistavo u svega nekoliko koraka.
24.
Dec
2019
Elegantna crno bela kupatila su stil uređenja kupatila koji je danas veoma atraktivan. Ukoliko volite eleganciju, oštre linije i dominantne tonove, onda je crno-beli stil idealan za dizajniranje vašeg intimnog kutka.
12.
Dec
2019
Za prijatan boravak u kupatilu najvažnije je da ono bude toplo i suvo, a to se može postići samo ako imate grejanje u kupatilu. Iako možda mislite da su pod i pločice glavni krivci što je vaše kupatilo hladno, znajte da ne mora uvek biti tako.
22.
Nov
2019
Wenko je nemački proizvođač galanterije, dodatne opreme za kupatilo i manjih uređaja za domaćinstvo, prepoznatljiv u svetu po raznovrsnosti svog proizvodnog asortimana. Ono po čemu se ovaj poznati nemački brend izdvaja od konkurencije je fokus na rešenja koja će svakom korisniku pojednostaviti život.
string(0) ""
string(0) ""