15.
Jul
2020
Hiljade godina unazad keramicke plocice se koriste u dekorisanju prostora. Dobro izabrane pločice nadmašuju ostale detalje u enterijeru.
05.
Jul
2020
Jedan od najpopularnijih trendova uređenja u poslednjoj deceniji koji samo nastavlja da se širi je – retro stil – lako ga je dočarati ali potrebno je to izvesti na pravi način.
25.
Jun
2020
Renoviranje i opremanje kupatila se u poslednje vreme radi po najnovijim i veoma popularnim trendovima uređenja enterijera.
15.
Jun
2020
Geberit još jednom potvrđuje svoju reputaciju vodećeg proizvođača sanitarnih tehnologija, već više od 100 godina. 
05.
Jun
2020
Mnogi od nas plaćaju uslugu čišćenja prozora ali na kraju to je ipak vrlo skupa odluka.
25.
May
2020
Veoma retko se bavimo ukrašavanjem kupatila, nekako ga uvek ostavljamo po strani, za sam kraj. Vreme je da se rešimo te oštre zablude da njemu nije potrebno malo “šminke”, jer je činjenica da kupatilo može i te kako da ostavi “wow” efekat kao i ostale prostorije u kući samo ukoliko mu date šansu.
15.
May
2020
Tuširanje je najbolji način za opuštanje, a od odabira ručice za tuširanje koju imate u svojoj tuš kabini zavisi koliko ćete stvarno i uživati.
05.
May
2020
Ukoliko ste trenutno u fazi kupovine bojlera i premišljanju koji bi vam to brend najbolje poslužio, a želite nešto što je pouzdano, trajno i maksimalno bezbedno naša iskrena preporuka su upravo Termorad bojleri. Kod ovog proizvođača koji je svoje poslovanje potvrdio ISO standardom, postoji širok izbor proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i omogućiti vam da, ne pristajući na kompromise se ponovite novim, kvalitetnim bojlerom.
25.
Apr
2020
Od davnina, ljudi sa naših prostora cene proizvode iz Nemačke. Nemačka je za nas sinonim za red, rad i disciplinu, pa tako i proizvodi sa oznakom „Made in Germany” .
15.
Apr
2020
Kada se misli na dekor i funkciju jednog kupatila centralna „figura“ pripada njenom visočanstvu ogledalu.
05.
Apr
2020
Verovatno se nikada niste ozbiljno udubili u razmišljanje o kupatilskim lavaboima, ali kada dodje trenutak za renoviranje ili pak prvo useljenje u kuću ili stan.
27.
Mar
2020
Dnevna soba je najvažniji prostor u vašem životnom kutku, zato što je to mesto gde provodite najviše svog vremena.
17.
Mar
2020
Radnom vremenu Diplon Kupatila prodajnog salona u Zemunu: ponedeljak - petak 9 - 20h, subota 9 - 17h.
07.
Mar
2020
Bilo da je čvrsti ili tečni sapun, ovo higijensko sredstvo spada u našu svakodnevnu rutinu.
25.
Feb
2020
Geberit ugradni vodokotlići prate najsavremeniji svetski trend i veoma su popularan izbor prilikom postavljanja vodokotlića u kupatilu. Geberit je vodeći svetski brend u oblasti sanitarnih sistema, a posebno kada su u pitanju ugradni vodokotlići. Kao lider u proizvodnji sanitarije, svojim modernim instalacijama i savremenim tehnologijama za ispiranje vode, ekonomičnim rešenjima i dugom garancijom Geberit postavlja visoke standarde u sanitarnoj tehnologiji.
18.
Feb
2020
Dajemo vam praktične ideje za uštedu prostora u malom kupatilu. Ukoliko imate manje kupatilo i želite da bude funkcionalno, imamo rešenje jer postoje trikovi koji mogu uštedeti prostor. Možda ne možete povećati kvadraturu svog kupatila, ali jedno sigurno možete - da ga malo doterate ili preuredite praktičnim kupatilskim nameštajem.
04.
Feb
2020
Dragi penzioneri, četvrtak je Vaš dan u Diplon maloprodajnom salonu.
25.
Jan
2020
Grohe sanitarije s razlogom poseduju epitet visokokvalitetne i prefinjene opreme za kupatilo. Dokazanim kvalitetom, vrhunskim dizajnom, funkcionalnim karakteristikama, kao i optimalnom cenom brend Grohe je zauzeo vodeće tržišne pozicije svuda u svetu.
string(0) ""
string(0) ""