Uređenje kupatila
11.09.2018.

Nova serija Gemma keramičkih pločica

Postoji razlog zašto se keramičke pločice koriste u kupatilima već dugi niz godina. One su podjednako i trajne ali i estetski privlačne. Iz tog razloga potrebno je pažljivo izabrati boju i vrstu pločica. Iako svetle boje i neuobičajeni dizajn mogu da se čine savršeni u početku, pokušajte da zamislite da gledate u taj isti dizajn godinama.

pločice za kupatilo

Iz našeg širokog asortimana keramičkih pločica danas želimo da vam predstavimo nove modele egipatskog brenda Gemma, iz serije Passion. Gemma je u poslednjih skoro trideset godina gradila svoje prisustvo i preuzimanje vođstva na svetskom tržištu u proizvodnji keramičkih i porcelanskih detalja za uređenje enterijera. Podne i zidne pločice različitih dezena i veličina, sa pratećom dekoracijom, pronaći će svoje mesto u uređenju kako privatnih stambenih objekata tako i u industriji.

Passion Aquamarine Stone

pločice

 

Passion Aquamarine Stone je prva od novih modela keramičkih pločica proizvođača Gemma. Ove pločice se koriste za zidnu oblogu. Dolaze u dimenziji 20×60 cm. Možete ih primeniti u celom kupatilu ili u kombinaciji sa jednobojnim pločicama. Passion Aquamarine Stone pločice možete primeniti i samo na jednom zidu u kupatilu radi još boljeg efekta, ukoliko želite da naglasite određeni kutak ili samo jedan zid. Idealno bi se iskoristile u kupatilu sa svetlijim tonovima.

Passion Dark Grey Stone

pločice gemma

 

Passion Dark Grey Stone je još jedan od novih modela Gemma pločica istog formata kao prethodno spomenuti tip. Pored istih dimenzija imaju i istu namenu- kao zidne obloge. Upotrebom ovog tipa pločica kupatilu ćete dati tamniji ton pri čemu svetliji detalji kao što su ogledalo, lavabo, slavine ili tuš kabina, na primer, mogu više doći do izražaja.

Passion White

keramičke pločice

 

Passion White pločice su poslednji novi model iz ove serije sa kojim želimo da vas upoznamo. Dolaze takođe u dimenziji 20×60 cm, i isto se koriste kao zidna obloga. S obzirom na neutralan ton ovih pločica, možete ih iskoristiti ili u kombinaciji sa drugim pločicama iz serije Passion ili uzeti u obzir i neke od drugih modela brenda Gemma koje imamo u ponudi.

Ukoliko niste sigurni kako bi ove ili neke druge pločice izgledale u vašem kupatilu, stavljamo vam na raspolaganje naše dizajnere i arhitekte koji će za vas uraditi 3D projekat. Na vama je samo da donesete detaljan plan kupatila sa tačnim rasporedom svih elemenata – kade, lavaboa, prozora i slično. Pored 3D rešenja takodje mogu da vam ponude i druge korisne savete kako biste sigurno došli do najboljeg funkcionalnog i estetskog rešenja.

U našoj ponudi možete pronaći pločice klasičnih boja- zagasite, tamne, u boji slonovače, sive, svetlije tonove- sve one će vaše kupatilo učiniti stilski jedinstvenim i zauvek modernim. Ne samo da ove neutralne boje prijaju oku nego vam ostavljaju mogućnost da se poigrate sa ostalim detaljima i dekoracijom u kupatilu. Ukoliko iskoristite bele ili svetlo sive pločice one će se podjednako dobro slagati i sa plavim i sa crvenim detaljima ili pak crnim, na primer.

Pločice koje imamo u ponudi dolaze u raznim dezenima, sa oštrim i zaobljenim ivicama, koje odaju 3D utisak prostorije. Zatim tu je i širok spektar boja na raspolaganju. Možete se držati jednostavnih rešenja ili kombinovati više boja kako bi dobili jedinstveni dizajn koji odgovara vašem stilu.

Posetite nas u našem maloprodajnom objektu u Zemunu, da zajedno dodjemo do rešenja.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Gemma Passion White 20x60Dimenzija: 20x60 cmZidna keramička pločicaNapomena:Cena je po ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.400,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gemma zidne keramičke pločice Le Caire Ivory Stone 25x75Dimenzija: 25x75 cm Napomena:Ce...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.700,00 RSD

Slični članci

05.
May.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Keramika Kanjiža je renomirani domaći proizvođač keramičkih pločica za kupatila, sa tradicijom poslovanja dugom preko 30 godina.
15.
Apr.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Zorka keramika je domaća kompanija koja se više od 40 godina bavi proizvodnjom zidnih i podnih pločica za opremanje kupatila. Dugom tradicijom, savrem...
06.
Mar.
2019.
Brendovi kupatilske opreme
Predstavljamo vam brend Eco Ceramik, koji je prepoznatljiv kao renomiran proizvođač pločica za kupatila.
Trenutno nema komentara