Brendovi kupatilske opreme
10.06.2017.

Cini | Uvek nešto novo

radijatori za kupatilo

Istorijat

Kompanija CINI je osnovana 1977. godine kao mala zanatska radionica specijalizovana za galvanotehničke usluge. U početku je uspešno poslovala kao partner velikih državnih preduzeća. Međutim, sa promenama na tržištu, kompanija je brzo prilagodila svoju poslovnu strategiju, fokusirajući se na razvoj i proizvodnju originalnih proizvoda.

Danas je CINI privatno porodično preduzeće, sa sedištem u Čačku, koje se kroz sve četiri decenije postojanja ističe po svojoj inovativnosti i razvoju. Kao pionir u mnogim oblastima, CINI se ističe kao inovativni lider sa širokom paletom proizvoda, posebno u oblasti termotehnike. Slogan kompanije „Uvek nešto novo“ nije samo marketinška fraza, već i suštinski princip koji vodi njihovo poslovanje.

Inovativna rešenja

Kompanija obuhvata sve faze razvoja proizvoda, od istraživanja i dizajna, preko proizvodnje, do marketinga i prodaje. Brza reakcija i odgovor na potrebe kupaca moguća je zahvaljujući interakciji između fleksibilne proizvodnje i kvalifikovanog, profesionalnog kadra. Iz toga razloga ovaj domaći proizvođač smatra se liderom u svom polju.

CINI je osnivač i aktivni član PU GRADAC 97, prvog privatnog poslovnog udruženja u regionu. Takođe, aktivno učestvuje u radu Naučno-tehnološkog parka Čačak, udruženja privrednika Čačka FORUM, Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore.

Zbog strateškog fokusa i inicijativa kompanije, CINI je dobio zvanično priznanje kao Centar za istraživanje i razvoj od strane Ministarstva nauke Republike Srbije.

Takođe, Cini se može pohvaliti izuzetnom prisutnošću na inostranim tržištima: Švedska, Danska, Švajcarska, Nemačka, Poljska, Češka, Slovačka, Grčka, Bugarska, Rumunija, Rusija, Ukrajina, Belorusija, Alžir, Libija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora.

Cilj kome težimo: primena patenata

Inovacija

Novih tehnologija i

Ideja koje ćemo zajedno ostvariti

cini susac peskira

Portfolio proizvoda

Proizvodni asortiman kompanije uključuje različite proizvode iz oblasti grejanja – elegantne aluminijumske radijatore, dizajnerske sušače za peškire, kupatilske radijatore, kao i električne radijatore, električne grejne elemente i podne radijatore.

Finesa / Finesa Elektrik radijator za kupatilo može se pohvaliti inovativnim dizajnom, praktičnim rešenjem, visokim kvalitetom izrade i bezbednošću. Materijal izrade je aluminijum i inox, te pored kvaliteta pruža kupatilu i odlično estetsko rešenje. Dostupan je u više boja i dimenzija. Postoji toplovodna i električna verzija. Električne varijante imaju suvo grejno telo bez vode i drugih grejnih fluida, digitalni sobni termostat i zaštitu od smrzavanja i pregrevanja.

Elegant sušač peškira je spoj dizajna i funkcionalnosti. Elegantne i čiste linije pružaju čist estetski užitak. Napravljen je od ekstrudiranog aluminijuma. Pored izuzetne dizajnerske ideje, visok kvalitet izrade pruža kompletno rešenje za grejanje u kupatilu. Dostupan je u više dimenzija i boja. Može biti toplovodni radijator ili kombinacija. Električna verzija podrazumeva električni grejač.

CINI predstavlja sinonim za inovaciju i kvalitet u oblasti termotehnike. Sa bogatom istorijom, širokim asortimanom proizvoda i posvećenošću ka inovacijama, kompanija nastavlja da bude lider na tržištu. Njihov fokus na razvoj originalnih rešenja i održavanje visokih standarda kvaliteta osigurava da će i dalje biti prepoznati kao pouzdan partner u oblasti grejanja.

Bez obzira da li tražite elegantan radijator za kupatilo ili funkcionalan sušač peškira, CINI ima rešenje koje će zadovoljiti vaše potrebe i unaprediti vaš prostor. Sa CINI proizvodima, vaše kupatilo može postati mesto gde se dizajn i funkcionalnost susreću na najbolji mogući način.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Radijatori i grejalice CINI 5G05EL60GL
Cini aluminijumski radijator sušač ElegantDimenzija: 63x67.5cmOsno rastojanje priključk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
16.500,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Cini električni grejač tipa MEKNamenjen je za zagrevanje različitih sistema, od sušača ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.670,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Radijatori i grejalice CINI 4E210BMH
Cini električni dizajnerski radijator FinesaModel: FNE 2-100Materijal:Prednji panel: Al...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
16.740,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Radijatori i grejalice CINI 5205EL40
Cini aluminijumski radijator sušač ElegantDimenzija: 43x67.5cmOsno rastojanje priključk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.130,00 RSD

Slični članci

05.
Sep.
2020.
Uređenje kupatila
Najlepši osećaj na svetu je kada završite radove, renoviranje, popravku, prepravku, šta god radili u vašem kupatilu i prvi put za...
15.
Jan.
2020.
Lifestyle kupatilo
Ukoliko želite da uredite kuhinju po svojoj meri ili da stare pločice zamenite novim, sigurno vas zanima koje bi za vas bile najbolje pločice za kuhinju. Važ...
20.
Jul.
2019.
Uređenje kupatila
Vaše kupatilo može izgledati nesvakidašnje i originalno ako se odlučite da umesto klasične slavine postavite nešto drugačije poput bater...
Trenutno nema komentara