Brendovi kupatilske opreme
15.08.2020.

Pozzi Ginori sanitarije za elegantno kupatilo

Odabir kvalitetne sanitarije za vaše kupatilo je bitno kako bi se osećali komforno i udobno. Ukoliko volite da opremate domaćinstvo brendiranim elementima, onda je sanitarija Pozzi Ginori idealno rešenje za vas.

pozzi ginori sanitarija

Pozzi Ginori je italijanska i svetski poznata kompanija koja dizajnira, proizvodi i prodaje keramiku i opremu za kupatila. Kompanija je prepoznatljiva na tržištu po kvalitetu i estetici, i pozicionirana kao vodeći evropski snabdevač opreme za kupatila.

Ceo asortiman Pozzi Ginori - Diplon Kupatila

Kupatilo je prostor koji odiše svežinom, a uređenje se sastoji iz više faza i ne podrazumeva samo odabir pločica, kade i tuš kabine. Tu takođe spada i odabir ostale kvalitetne opreme za kupatila, koja će boravak učiniti prijatnim.

Pozzi Ginori brend

Predstavljamo vam brend sanitarije Pozzi Ginori, poznat po proizvodnji kupatilske sanitarije vrhunskog kvaliteta. Ovaj renomirani italijanski proizvođač opreme za kupatila snabdeva moderan dizajn sanitarije po najnovijim standardima iz oblasti uređenja kupatila.

Ono što ga izdvaja od mnogih drugih je superioran odnos kvaliteta i cene – vrhunski proizvod po tržišno prihvatljivim cenama.

Pozzi Ginori je deo prošlosti i davne italijanske umetnosti iz doba renesanse, a zajedno sa modernim dizajnom oduvek je bio sinonim za luksuz. Danas ovaj brend nudi deo savremene italijanske umetnosti oslikane na modernim sanitarnim elementima i opremi za kupatilo.

Brend koji je već dugi niz godina prepoznatljiv po vrhunski modernoj keramici i proizvodima elegantne forme daje kupatilu poseban stil.

sanitarija pozzi ginori

Pozzi Ginori Fantasia 2

Serija „Fantasia 2“ brenda Pozzi Ginori karakteristična je po svojim precizno definisanim oblicima, koje su elegantan i praktičan odabir. Odličan su izbor za ljubitelje luksuznih kupatila, uređenih po vrhunskim standardima. Fantasia elementi učiniće da kupatilo izgleda prelepo i funkcionalno, stvarajući komforan osećaj tokom boravka u njemu.

pozzi ginori fantasia 2 lavabo

Pozzi Ginori Diplon Kupatila

U našoj ponudi može se pronaći veliki izbor vrhunske sanitarije, a neki od njih su lavaboi, wc šolje, podni i konzolni bidei za kupatila i mnogi drugi dodatni elementi za opremanje ovoga prostora. U našem prodajnom prostoru u Zemunu možete pronaći širok dijapazon raznovrsne opreme i aksesoara za kupatila.

Ukoliko ste ljubitelj stilskih i elegantnih enterijera sanitarnija Pozzi Ginori će svakako ispuniti vaša očekivanja, a u mnogo čemu ih i nadmašiti.

Proizvodi su dizajnirani tako da zadovoljavaju kriterijume veoma zahtevnih kupaca, koji žele da svoje kupatilo opreme po najmodernijim trendovima. Ovu keramiku karakteriše jednostavnost, originalnost i elegantnost linija dizajna, a to sve zajedno ostavlja ukupan utisak nenadmašne prefinjenosti.

Sva sanitarija je izrađena od porcelana i karakteriše je blistavo bela boja.

Iz svog širokog spektra ponude izdvajamo neke.

Pozzi Ginori WC bide za kupatilo

U ponudi imamo veliki broj modela prelepih porcelanskih bidea, koji mogu biti oslonjeni na pod ili mogu biti konzolnog tipa, odnosno zakačeni za zid.

pozzi ginori fantasia bide

Izdvajamo jedan zanimljiv model, a to je podni bide „back to wall“ tipa (zatvoren ka zidu), veoma praktičan model za današnja moderna kupatila.

Pozzi Ginori lavabo Lavabo je neizostavni deo sanitarije koji se ugrađuje u kupatila. Iz asortimana izdvajamo veliki izbor belih umivaonika različitih dimenzija.

pozzi ginori fantasia lavabo

Karakteristični za seriju Fantasia 2 su moderni i neobično dizajnirani modeli lavaboa. To su ugaoni lavabo i asimetrični lavabo ka levoj ili desnoj orijentaciji, a pokazali su se kao veoma praktično rešenje za ograničene uglove i male zidove.

Iz serije Selnova 3 izdvajamo model ugradnog umivaonika, koji je veoma zgodan za manje površine.

Još jedan karakterističan model je porcelanski podgradni lavabo, koji se ugrađuje na ploču i čini kupatilo još funkcionalnijim.

Pozzi Ginori WC šolja

Veliki izbor toaletnih WC šolja karakterističan je za poznati italijanski brend. Postoji više modela WC šolja, a sve su vrlo kvalitetne, praktične i udobne. To su:

porcelanska konzolna WC šolja, zakačena mehanizmima za zid, u kom slučaju prostor ispod šolje ostaje prazan, wc šolja podnog tipa zatvorena ka zidu („back to wall“), na kojoj je moguće ugraditi vodokotlić, porcelanska konzolna WC šolja „Rimfree“, najmoderniji dizajn iz serije Fantasy 2 karakterističan po otvoru na unutrašnjem delu školjke za brzo, snažno i precizno ispiranje, ali i lako održavanje. Modeli WC šolja imaju mogućnost odvoda u pod ili mogućnost otvora u zid.

Dodatak šoljama su WC daske, koje mogu biti sporo spuštajuće, odnosno samospuštajuće kao i klasične daske za WC šolju.

Monoblok Simplon i monoblok Baltik

Monoblok je WC šolja zajedno sa vodokotlićem i veoma je praktično rešenje za sva kupatila. Iz naše ponude izdvaja se više različitih i karakterističnih modela:

●    monoblok wc šolja sa ugradnim odvodom u pod (Simplon),

●    monoblok wc šolja sa ugradnim odvodom u zid (Baltik),

●    univerzalni monoblok u kompletu sa sporospuštajućom daskom.

Posetite naš prodajni salon i iz naše ponude odaberite koja će oprema za kupatilo ispuniti vaša očekivanja.

Kompanija Pozzi Ginori kupljena je od strane nemačke kompanije Geberit 2015. godine i sada se prodaju pod istoimenim nazivom.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
WC šolje 500.500.01.1
Geberit Xeno² konzolna WC šolja rimfreeMontaža: KonzolnaDimenzije: 35x54cmPrva klasaBel...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
55.450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Geberit Selnova ormarić sa umivaonikom Lava matDimenzije: 63.5x53.8x48cmBroj fioka: 2Bo...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
46.830,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Geberit Selnova Square ormarić sa ogledalomDimenzije: 59x85cmBoja: BraonDvoje vrataSa o...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
25.530,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi 500.774.01.2
Geberit Variform elipsasti nadgradni umivaonikMaterijal: Sanitarni porcelanŠirina: 55cm...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.720,00 RSD
Ušteda 10%
20.800,00 RSD

Slični članci

02.
Aug.
2023.
Brendovi kupatilske opreme
Creavit pretvara kupatila u elegantan životni prostor, sa jedinstvenim istočnjačkim dizajnom, koji je prožet i modernim stilovima. Konceptualno tražena re&sc...
19.
Jan.
2023.
Uređenje kupatila
Osnove uređenja kupatila, sve što je potrebno da znate prilikom renoviranja ili planiranja kupatila. Kako odabrati prave sanitarije i stvoriti ku...
19.
Jan.
2018.
Uređenje kupatila
Novu godinu započinjemo set akcijom – ugradni vodokotlić, aktivacioni taster, konzolna wc šolja, wc daska.
Trenutno nema komentara