Blog

15.
Feb
2021
Oprema za kupatilo
Diplon u ponudi ima bojlere proizvođača Ariston, Bosch, Gorenje, Termorad, Muller.
11.
Jan
2021
Servisne informacije
Pripreme za zimsku sezonu smo odradili na vreme. Krajem godine postavljena je velika nadstrešnica ispred ulazne zone u maloprodajni salon u Zemunu, novootvoreni Diplon Servis, kao i Diplon Kupatila centralni magacin.
29.
Dec
2020
Servisne informacije
Obaveštavamo Vas o radnom vremenu Diplon prodajnog salona u toku novogodišnjih praznika.
04.
Dec
2020
Servisne informacije
Obaveštavamo Vas o radnom vremenu Diplon Kupatila prodajnog salona u Zemunu: ponedeljak - petak 8:30 - 17h.
02.
Dec
2020
Oprema za kupatilo
Bojler koji se koristi za kupatilo i dalje je najčešći način za zagrevanje vode u domaćinstvima na našim prostorima. Cena bojlera najviše zavisi od zapremine, izrade kazana, brenda i tehničkih mogućnosti. U ovom tekstu fokus će biti na najpopularnijoj litraži od 80 litara.  
26.
Nov
2020
Servisne informacije
Akcija Crni Petak u Diplon Kupatila maloprodajnim objektima i online prodavnici donosi dodatnih 20% popusta na brendove: Diplon, Kludi, Wenko, Creavit, Ventura. 
05.
Nov
2020
Brendovi
Svi kvaliteti Kludi brenda pre svega su prepoznati od strane i više nego zadovoljnih kupaca, a naročito onih sa prefinjenim ukusom. Zato njihove tuš baterije, baterije za lavabo i sudopere, kao i sjajno dizajnirani dodaci, rado nalaze svoje mesto u kupatilima i kuhinjama širom sveta.
25.
Oct
2020
Lifestyle
Jesen je idealno godišnje doba kada treba da ubacite malo svežine u vaše kupatilo. Ukoliko tražite inspiraciju za dekoraciju kupatila tokom jesenje sezone, u nastavku pročitajte naše ideje kako da unesete jesen u kupatilo da bi vaš intimni kutak bio ugodan.
15.
Oct
2020
Oprema za kupatilo
Izbor modela i rešenja za kupatilske baterije je raznovrstan koliko i vrste upotrebe.
string(0) ""
string(0) ""