Blog

05.
Aug
2020
Brendovi
Marazzi, kao dominantan brend u industriji keramike, pored sinonima za superioran kvalitet keramičkih i granitnih pločica, predstavlja neponovljiv italijanski stil u oblasti unutrašnje dekoracije i dizajna.
25.
Jul
2020
Oprema za kupatilo
Baterija sa tri cevi ili sa dve cevi? Ako ste ikad renovirali ili menjali slavinu u kuhinji, ovo je neizbežno pitanje. Sve potrebno predznanje za kupovinu nove baterije za kuhinju ili mali toalet u kom imate niskomontažni bojler na jednom mestu.
15.
Jul
2020
Renoviranje
Hiljade godina unazad keramicke plocice se koriste u dekorisanju prostora. Dobro izabrane pločice nadmašuju ostale detalje u enterijeru.
05.
Jul
2020
Lifestyle
Jedan od najpopularnijih trendova uređenja u poslednjoj deceniji koji samo nastavlja da se širi je – retro stil – lako ga je dočarati ali potrebno je to izvesti na pravi način.
25.
Jun
2020
Lifestyle
Renoviranje i opremanje kupatila se u poslednje vreme radi po najnovijim i veoma popularnim trendovima uređenja enterijera.
15.
Jun
2020
Brendovi
Geberit još jednom potvrđuje svoju reputaciju vodećeg proizvođača sanitarnih tehnologija, već više od 100 godina. 
05.
Jun
2020
Lifestyle
Mnogi od nas plaćaju uslugu čišćenja prozora ali na kraju to je ipak vrlo skupa odluka.
25.
May
2020
Lifestyle
Veoma retko se bavimo ukrašavanjem kupatila, nekako ga uvek ostavljamo po strani, za sam kraj. Vreme je da se rešimo te oštre zablude da njemu nije potrebno malo “šminke”, jer je činjenica da kupatilo može i te kako da ostavi “wow” efekat kao i ostale prostorije u kući samo ukoliko mu date šansu.
15.
May
2020
Oprema za kupatilo
Tuširanje je najbolji način za opuštanje, a od odabira ručice za tuširanje koju imate u svojoj tuš kabini zavisi koliko ćete stvarno i uživati.
string(0) ""
string(0) ""