Magazin o opremanju kupatila

Diplon Kupatila blog

Pre nego se upustite u projekat opremanja kupatila, bilo da je reč o renoviranju postojećeg ili postavci potpuno novog prostora, važno je da se upoznate sa svim neophodnim informacijama o vrstama opreme za kupatilo, različitim modelima i mogućnostima, domaćim i inostranim brendovima, proizvođačima opreme za kupatilo na jednom mestu. Diplon Kupatila blog predstavlja oazu znanja, informacija i inspiracije za sve ljubitelje i buduće ljubitelje kupatila.

08.
Mar
2024
Servisne informacije
Diplon Kupatila salon u Zemunu obeležava Osmi mart, Međunarodni dan žena. U to ime, svim damama koje budu posetile salon 8. i 9. marta obezbedili smo 20% popusta na sve proizvode brenda Diplon.
04.
Mar
2024
Servisne informacije
Nova dimenzija udobnosti uz niže cene! Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći na jednom mestu. Kupatilska oprema za svačiji ukus. Akcija traje do 31. marta.
26.
Feb
2024
Brendovi kupatilske opreme
Nova serija brenda Gemma nosi sa sobom jedinstvene i upečatljive tonove koji su kreirani po uzoru na rad jednog od najpoznatijih stvaratelja svih vremena - Gaudi Anotnija. 
14.
Feb
2024
Servisne informacije
Praznike simbolično obeležavamo uz popuste. U periodu 14-17. februar imate priliku da ostvarite 20% popusta na celokupan asortiman brenda Diplon u salonu i webshopu. 
08.
Feb
2024
Brendovi kupatilske opreme
Wepos je nemački brend i proizvođač sredstava za čišćenje, održavanje domaćinstva i pokućstva. Sve što vam je potrebno za besprekorno čist dom je sada možete pronaći na jednom mestu.
29.
Jan
2024
Renoviranje kupatila
Koje su prednosti i mane kupatila u potkrovlju, kako ga urediti, ideje za uređenje i kako stvoriti lep i funkcionalan prostor. Prostorija sa kosim zidom ne mora biti izazov, već prilika za kreativno rešenje.
15.
Jan
2024
Uređenje kupatila
Radijatori sušači su kompatno i efektno rešenje za veliko i malo kupatilo. Veliki izbor pruža priliku da izaberete element baš po svojoj meri. Brendovi Cini, Energo System, Neša Komerc. 
05.
Jan
2024
Servisne informacije
U subotu, 6. januara 2024., maloprodajni salon Diplon Kupatila će raditi skraćeno, od 09:00 do 14:00 časova, pružajući vam priliku da istražite vrhunske proizvode za kupatila u prazničnom ambijentu.
03.
Jan
2024
Servisne informacije
Odabranih 100 proizvoda na sezonskom sniženju do 3. marta u salonu i webshopu. Iskoristi od 10% do 40% popusta na opremu za kupatilo.