Servisne informacije
03.07.2023.

Sezonsko sniženje za letnje osveženje

Dugo smo čekali lepo vreme i sunčane dane, a sada je pravo vreme da se posvetite sebi i svojim potrebama. U vrelim letnjim danima najbolja terapija i relaksacija, pored godišnjeg odmora i mora ili planine, jeste osvežavajući tuš u vašem novom, udobnom i prelepom kupatilu.

Sezonsko sniženje

Sezonsko sniženje za letnje osveženje donosi preko 100 proizvoda kupatilske opreme – baterije, kade, tuš kabine, sanitarije, galanterija, nameštaj, kao i razna propratna oprema koja će učiniti vaš boravak u kupatilu još udobnijim. Bilo da vam je potrebna tuš ručica ili potpuno novo kupatilo, sezonsko sniženje je tu kako biste uneli promene u svoj prostor za relakaciju uz najbolji odnos cene i kvaliteta.

kupalski namestaj diplon

Relaks je detoks

Svako malo nam je potrebno da zastanemo, osvrnemo se oko sebe, shvatimo koliko smo postigli i koliko nam je potreban odmor od svega. Nije neophodno da se taj predah odvija daleko od buke i grada uz skladno ukomponovano kupatilo koje će biti vaša oaza mira svakog dana. Uz Diplon hidromasažni program svaki dan biće spa dan. Tokom sezonskog sniženja hidromasažna kada, hidromasažna tuš kabina i stub dostupni su uz 20% popusta. Ukoliko ste ljubitelj dugih, opuštajućih kupki, Diplon samostojeće kade su idealno rešenje za vas – Samostojeća kada Nora i samostojeća kada Gala.

Osvežavajuće poput letnje kiše

Usponski tuševi idealna su simulacija prelepog, osvežavajućeg letnjeg pljuska koji je preko potreban tokom vrelih dana. Iz velikog izbora proizvoda na sezonskom sniženju izdvajaju nam se kao najpopularniji Hrom usponski tuš sa baterijom koji možete podesiti na visinu koja vam odgovara i dolazi u setu sa tuš ružom, crevom i ručicom. Crni usponski tuš takođe je u setu sa baterijom i pružiću vašem kupatilu dozu elegancije kakvu zaslužuje, a vama vrhunski užitak.

Udobnost u jednom kvadratu

O praktičnosti tuš kabina i paravana ne moramo preterano ni govoriti, njihova funkcionalnost je najveća prednost. Ono o čemu možemo pričati jeste njihova estetska funkcija i doprinos dinamičnom, ali udobnom načinu života. Bilo da je kaljeno staklo providno, peskirano ili zatamljeno, ono je najveći element u prostoriji, stoga i najupečatljiviji ukras. Vaši lični afinititeti od presudnog su značaja prilikom odabira, a naš asortiman tuš kabina na sezonskom sniženju pruža priliku da svačiji ukus bude zadovoljen.

kupatilski namestaj diplon

Praktično i lepo

Kupatilski nameštaj treba biti prilagođen potrebama i ambicijama svojih korisnika. Da li preferirate elegantne i kompaktne komade, čisto funkcionalne, umetnički inspirisane poput onih iz magazina ili praktične i moderno dizajnirane komade - sve zavisi od vašeg ukusa. Brend Badella je razvio komad nameštaja koji zadovoljava gotovo sve ove kategorije. Serija Diva sadrži konzolni ormarić za lavabo sa fiokom koja pruža maksimalni pristup prostoru za odlaganju i kupatilsku vertikalu, jedan od najfunkcionalnijih elemenata koje možete staviti u kupatilo. Nameštaj iz serije Diva brenda Badella napravljen je od medijapana, te garantuje dug životni vek.

Za sve dodatne informacije naš tim vam stoji na raspolaganju, a kompletan asortiman možete pogledati ovde. Pišite nam, zovite, dođite, čekamo vas na adresi Grmeč 1 Nova 15, Belmax Centar u Zemunu. Ukoliko niste u prilici da nas posetite uživo, vršimo brzu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Kako biste prvi dobili informacije o našim najnovijim akcijama i novitetima, prijavite se na newsletter.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Baterije za lavabo KL 402923975
Kludi Pure&Style baterija za lavaboTip baterije: JednoručnaMontaža na 1 otvorProtok vod...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.450,00 RSD
Ušteda 10%
20.500,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Monoblokovi CR-MB-VITROYA
Creavit Vitroya univerzalni monoblokVisina: 78cmŠirina: 35.5cmDužina: 67.3cmMontaža uz ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.050,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lavaboi WB3705
Diplon nadgradni lavabo PanamaDimenzije: 59x39cmVisina: 21.5cmBoja: BelaMaterijal: Vitr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.900,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon Rimini ormarić sa lavaboom za kupatiloLavabo od akrilne smole, veštački mermer b...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
38.300,00 RSD

Slični članci

07.
Feb.
2023.
Renoviranje kupatila
Ideje za opremanje, renoviranje i osvežavanje izgleda vašeg kupatila – kako doći do idealnog odnosa praktičnog i estetike, savršenog...
10.
Mar.
2021.
Lifestyle kupatilo
Danas je sve podređeno uživanju i komforu, a topla kupka i udobna kada će vam pružiti poseban vid relaksacije. Moderno dizajnirana kupatila zamenila su ona t...
23.
Aug.
2019.
Renoviranje kupatila
Ukoliko ste se odlučili da u toku gradnje ili renoviranja sami postavite pločice, važno je ispoštovati procese, pa smo vam pripremili listu od nekolik...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Radovi u Ulici Milana Rešetara
Servisne informacije
22.04.2024.
Mesečna akcija | April 2024
Servisne informacije
01.04.2024.
Slavimo Međunarodni dan žena
Servisne informacije
08.03.2024.
Kada (da) se zaljubiš
Servisne informacije
14.02.2024.