Servisne informacije
01.09.2021.

Septembar - mesečna akcija

Septembar ne bi bio septembar da nema akcije. Nije li tako? Pošto ste klince poslali u školu, evo prilike da na miru i natenane pogledate našu, mesečnu akciju opreme za kupatilo. Ako ste raspoloženi možete skoknuti i do naših, Diplon prodajnih salona i na licu mesta dobiti sve informacije od prodavaca. Ali ako ste jedan od onih vrednih đaka,da ne kažemo štrebera i želite da pre dolaska znate šta se tosve od kupatilske opreme nalazi na akciji, zavalite se udobno i nastavite da čitate.

DIPLON QUADRO BATERIJE

Šta je ono što je obično klasika i što najčešće zna da dosadi? Baterije, zar ne? Nekako su uvek iste, a vi biste da napravite potpuno novi, drugačiji izgled. Drugim rečima, ne bi se ljutili da imate moderniji dizajn istih. Bingo. Predlažemo vam da temeljno pogledate naše Diplon quadro baterije. Odlične su. A, evo i zašto. Pravih, oštrih dimenzija, odaju utisak teške elegancije, jačine i postojanosti. I nije samo utisak.  Napravljene su od mesinga, a ručice od cinka. Lake i jednostavne za korišćenje. I ne samo to. Dugotrajno korišćenje je zagarantovano, što vam potvrđuje i garancija na celih pet godina.

diplon baterija za kadu

SANITARIJE

Svako renoviranje kupatila podrazumeva zamenu dotrajale sanitarije. Zahvaljujući našoj mesečnoj akciji, ovogodišnje renoviranje može da vas košta manje. Izaberite kvalitetne modele keramičkih, ali i porcelan lavaboa, wc šolja, kada, tuš kabina. Tu su i tuš stene, tuš vrata, kao i kupatilski nameštaj.

oprema za kupatilo diplon zemun

Posebno obratite pažnju na opremu koja će vaše tuširanje i kupanje učiniti još lepšim i ugodnijim. U pitanju su hidromasažna tuš kabina  i  hidromasažna kada.  One su odlični saveznici u svakodnevnoj relaksaciji,koja nam je, znate i sami, konstantno potrebna.

hidromasazna kabina i kada

SITNICE KOJE ŽIVOT ZNAČE

Kao i u svakom prostoru i u kupatilu postoje te male stvari koje oplemenjuju prostor. Dozatori za sapun, stalak za četkice, držači peškira, rukohvati u ovoj mesečnoj akciji pojavljuju se u više različitih modela. Sigurni smo da ćete pronaći nešto i po vašem ukusu.

diplon zavese akcija

Detalj bez koga se ne može zamisliti kvalitetno tuširanje sa puno vode, jeste zavesa za tuš kabinu. Jesmo li u pravu? Zamislite da je nemate. Na šta bi ličilo to kupatilo posle tuširanja? Ovog meseca, nudimo vam šarene, raznobojne, vesele zavese za kupatilo koje će vas veseliti cele godine, ali i pružiti mogućnost da se tuširate onako kako vi volite, bez da vas posle boli glava.

EAGLE KERAMIČKE PLOČICE

Istina je da su sanitarije te koje dobijaju primat kada je funkcionalnost kupatila u pitanju. Međutim, ono što dominira prostorom i što mu daje tu vizuelnu perspektivu jesu pločice. Zar ne? One su te koje mu daj sjaj, veličinu, lepotu i lakoću održavanja. U ovoj mesečnoj akciji imate šansu da kupite odlične Eagle keramičke pločice velikog formata . Što znači da ćete za manje novca uspeti da vašem kupatilu date novi mat ili sjajan izgled kada su i zid i pod u pitanju. Kako je u pitanju Kanjiža brend, jasno je da se radi o pločicama proverenog kvaliteta u kojima ćete moći uživati dugi niz godina.

keramika kanjiza eagle plocice

NEŠTO I ZA KUHINJU

Budući da će vam ova naša mesečna akcija smanjiti troškoveplanirane za opremanje kupatila, bićemo slobodni da vam predložimo i ovu bateriju za sudoperu sa touch senzorom. U pitanju je ultra moderna, samostojećabaterija sa senzorom za lako i jednostavno puštanje vode, bez direktnog kontaktasa samom baterijom. U sebi ima i izvlačeći tuš koji vam olakšava pranje, naročito velikog i kabastog posuđa. Garancija od pet godina, nagoveštava vam da je u pitanju proizvod visokog kvaliteta. Samo ovog meseca ima cenu za trećinu nižu od redovne.

diplon baterija sa tusem

Čini li vam se zanimljiva ova ponuda? Ako je tako, ugrabite šansu, obradujte sebe i olakšajte pranje posuđa. Ili možda prosledite nekome kome bi ova informacija i ponuda bile od koristi.

Nadamo se da ste stekli sliku o mesečnoj akciji, ali i o novom izgledu vašeg kupatila. Mi smo ovde. Skoknite do nas ili obavite kupovinu preko webshopa.

Budite  nam zdravi i vredni.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Keramika Kanjiža Eagle Zenit ColorZidna keramička pločicaDimenzije: 25x75cmKlasa: PrvaP...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.450,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon baterija za sudoperu ST8402 sa Touch senzoromIzvlačući tušVisina: 46.3cmDužina: ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.910,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš vrata i stene BP5717-100
Diplon tuš stena BP5717 100cmVisina: 200cmŠirina: 100cmDebljina stakla vrata: 8mmCrna a...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
21.160,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Diplon samostojeća kada LauraDimenzije:Visina:60cmDužina: 170cmŠirina:75cmDubina: 45cmP...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
110.400,00 RSD

Slični članci

12.
Jul.
2021.
Lifestyle kupatilo
Upoznajte sve tipove keramičkih i granitnih pločica za odgovarajući prostor koji želite renovirati. Dekori ili jednobojni dizajn? Kupatilo ili kuhinja? U ovo...
10.
Mar.
2021.
Lifestyle kupatilo
Danas je sve podređeno uživanju i komforu, a topla kupka i udobna kada će vam pružiti poseban vid relaksacije. Moderno dizajnirana kupatila zamenila su ona t...
25.
Sep.
2020.
Renoviranje kupatila
Na prvi pogled opremanje kupatila deluje jednostavno - izaberemo pločice, elemente i radnu površinu, bateriju i uređaje, ali... Kako uklopiti svaki de...
Trenutno nema komentara

Servisne informacije

Mesečna akcija | Jun 2023
Servisne informacije
01.06.2023.
Mesec popusta | Maj 2023.
Servisne informacije
03.05.2023.
Radno vreme uoči prvomajskih praznika
Servisne informacije
28.04.2023.
Uskršnji praznici u Diplon Kupatila salonu
Servisne informacije
12.04.2023.
Mesečna akcija | April 2023.
Servisne informacije
03.04.2023.