Renoviranje
30.09.2017.

Keramičke pločice Gemma

Gemma keramičke pločice – ponovo na srpskom tržištu!

Osnovan davne 1989. godine, GEMMA brend se pozicionirao na svetskom tržištu kao sinonim za keramičke pločice prepoznatljive po modernom dizajnu i posebnoj izdržljivosti. Sa sedištem u Egiptu, Gemma zauzima vodeću poziciju u regionu Bliskog Istoka i Severne Afrike, a svoje proizvode plasira u još 65 zemalja širom Evrope, Azije i Severne Amerike, među kojima je ponovo i Srbija.

U Diplon maloprodajnom salonu možete pronaći odabrane serije Gemma keramičkih pločica za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, a za specijalne zahteve postoji i mogućnost uvoza modela po izboru iz bogatog proizvodnog asortimana.

Od prvog dana postojanja, ambicije kompanije bile su da se napravi “najbolje” rešenje za uređenje prostora – savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne izrade i pristupačnih cena. Razvojem tehnologije i širenjem proizvodnje, Gemma danas ima proizvodne kapacitete od 18 miliona kvadratnih metara na godišnjem nivou.

Pogledajte kompletnu ponudu Gemma keramičkih pločica u Diplon prodajnom asortimanu.

 

U zavisnosti od namene, u ponudi su različite serije keramičkih pločica, koje odgovaraju svakoj potrebi. Izdvajamo Fusion White bele zidne pločice, sa dizajnom imitacije opeke, zatim Tango Beige, podne pločice dimenzija 86 x 14 cm, idealne za postavljanje u npr. dnevnom boravku uz kombinaciju podnog grejanja, kao i Piano Gold White listele u belo/zlatnoj kombinaciji koje možete iskombinovati sa mnoštvom drugih modela i u potpunosti oplemeniti prostor koji uređujete.

Slični članci

06.
Mar.
2019.
Renoviranje
Predstavljamo vam brend Eco Ceramik, koji je prepoznatljiv kao renomiran proizvođač pločica za kupatila.
27.
Dec.
2018.
Renoviranje
Sigurno ste do sada već videli Fayans proizvode u različitim kupatilima, a da niste ni znali koji je brend u pitanju. Zapravo, kupatilska oprema ovog bugarsk...
17.
Dec.
2018.
Renoviranje
Bez obzira na svo uzbuđenje i zabavu, renoviranje kupatila je zaista veliki projekat. Potrebno je mnogo toga uzeti u obzir i pre nego što radovi počnu...

Ostavi komentar