Lifestyle kupatilo
07.04.2024.

Higijena je pola zdravlja

medjunarodni dan zdravlja

Higijena je neizostavan deo našeg svakodnevnog života, a koliko god to možda zvučalo kao očigledna tvrdnja, njen značaj često ne dobija dovoljno pažnje. Održavanje higijene obuhvata mnoge aspekte, uključujući ličnu higijenu, čistoću prostora u kojem boravimo, higijenu hrane i još mnogo toga. Bez obzira na to da li govorimo o održavanju čistoće doma, kupanju, pranju ruku ili zuba, svi ovi elementi imaju ključnu ulogu u očuvanju našeg fizičkog i mentalnog zdravlja.

Fizičko i mentalno zdravlje

Kada je reč o čovekovom telu, održavanje lične higijene ima mnoge koristi. Redovno pranje ruku, kupanje i generalno održavanje higijene ne samo što osiguravaju fizičko zdravlje već i smanjuju rizik od infekcija, bolesti i drugih zdravstvenih problema. Osim toga, održavanje lične higijene doprinosi i osećaju samopoštovanja i samopouzdanja, što ima pozitivan uticaj na mentalno blagostanje.

Sve počinje u kupatilu

Kupatilo je centralno mesto za održavanje lične higijene, obavljanje osnovnih higijenskih rutina i revitalizaciju uma i tela. Ono je ne samo prostorija za obavljanje nužnih higijenskih potreba već i mesto opuštanja i osveženja. Adekvatno dizajnirano i opremljeno kupatilo može učiniti održavanje higijene prijatnijim i efikasnijim.

Walk in tuš kabine i stene, kade sa vratima, hidromasažni program i drugi sanitarni elementi omogućavaju nam da brinemo o svojoj higijeni na efikasan, udoban i bezbedan način. Moderne tehnologije ugrađene u ove elemente omogućavaju nam da maksimalno iskoristimo svoje kupatilo i uživamo u čistom i terapeutskom iskustvu.

Sredstva za čišćenje

Svetski dan zdravlja

Međunarodni dan zdravlja obeležava se svake godine 7. aprila kao dan posvećen promovisanju zdravlja širom sveta. Ovaj dan obeležava se od 1948. godine. Pokretač ideje je Svetska zdravstvena organizacija (SZO) kako bi se podigla svest o zdravstvenim izazovima sa kojima se suočava globalna zajednica i kako bi se podržale inicijative za unapređenje zdravlja ljudi širom sveta.

Stoga, ne zaboravite, higijena je pola zdravlja. Brinite se o sebi, održavajte svoj dom i načinite svoje kupatilo mestom zdravih navika. Vaše telo će vam biti zahvalno, a vi ćete se osećati bolje i sigurnije u sopstvenoj koži.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2500035203205
Wepos ekstra snažni osnovni čistač granitnih pločica 1lMoćan osnovni čistač pločica i ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.080,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2500037703205
Wepos čistač odvoda u gelu 1lPročišćava odvode, otapa i razbija tvrdokorne blokade (kao...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
910,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2500038602205
Wepos buđ eliminator bez mirisa 750mlEfikasno eliminše buđ, gljivične izrasline i mrlje...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.250,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Održavanje kupatila OTO 2500037402205
Wepos čistač tuš kabina 750mlU trenutku uklanja kamenac i ostatke sapuna. Redovna upotr...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.060,00 RSD

Slični članci

01.
Apr.
2024.
Lifestyle kupatilo
Spajamo ukusno i korisno - pravimo roštilj od bojlera. Početak proleća idealan je trenutak za otvaranje sezona roštiljanja i uživanja u prirodi...
26.
Feb.
2024.
Brendovi kupatilske opreme
Nova serija brenda Gemma nosi sa sobom jedinstvene i upečatljive tonove koji su kreirani po uzoru na rad jednog od najpoznatijih stvaratelja svih vremena - G...
31.
Dec.
2023.
Lifestyle kupatilo
Čas istorije: Saznaj kada i gde su nastale prve tuš kabine, ko ih je patentirao, u koje svrhe su se koristile i kako je došlo do modela koji ko...
Trenutno nema komentara