19.
May
2022
Metalac bojleri su deo Metalac grupe koja se bavi proizvodnjom različitih vrsta bojlera, bojler male litraže, visokomontažni i niskomontažni, kao i bojler srednje litraže.
06.
May
2022
Ovog vikenda u salonu Zemun, možete kupiti proizvode brenda Diplon po specijalnom popustu od 20%.
19.
Apr
2022
U toku uskršnjih praznika Diplon Kupatila maloprodajni objekat i webshop imaće promenjeno radno vreme, uz prazničnu akciju:
29.
Mar
2022
Metalac sudopere granitne i inox. Novo u Diplon Kupatila ponudi, jer ste Vi to tražili. Upoznajte se bliže sa najboljim srpskim proizvođačem sudopera i izaberite sudoperu po vašoj meri.
15.
Mar
2022
Akvafor je internacionalna kompanija koja je pre tridest godina krenula u borbu za čistu vodu koja će doći do svakog čovaeka. Već od samog starta posvetili su se ozbiljnom naučno istraživačkom radu, koji je krenuo iz raznih hemijskih i tehnoloških laboratorija, stvarajući i razvijajući različite tehnologije i patente, a sve sa ciljem plasmana zdrave, čiste vode. Danas možemo reći da su uspeli u tome. Stvaranjem filtera zdravog života koji se koriste u privatnim i komercijalnim objektima.
04.
Mar
2022
Diplon Kupatila salon u Zemunu slavi 8. mart, međunarodni dan žena. Pripremili smo vam specijalno sniženje od 10% za proizvode brendova Diplon, Badella i Creavit. 
11.
Feb
2022
Za dan zaljubljenih, pripremili smo lepo iznenađenje svim parovima koji posete naš maloprodajni salon u Zemunu.
27.
Jan
2022
27.
Jan
2022
27.
Jan
2022
U našem salonu u Belmax Center, Zemun, moguće je obaviti konsultacije i dogovoriti izradu 3D projekta vašeg novog kupatila. Opširnije pročitajte na stranici 3D projektovanje kupatila.
18.
Jan
2022
Sve o održavanju higijene kuhinjskih elemenata. Od sudepere i baterije, preko podova od pločica, radnih ploča i pultova. Mesto na kom pripremate hranu mora biti čisto i redovno održavano.
24.
Dec
2021
U maloprodajnom salonu Diplon Kupatila Zemun, Autoput 20, Belmax Center, Beograd, u periodu 25.12.2021. - 15.01.2022. traje praznično sniženje od 20% popusta na baterije brendova Diplon i Kludi. Popust se obračunava na kasi i ne može se primeniti na proizvode koji već imaju akcijsku cenu.
01.
Dec
2021
Materijal koji odoleva vremenima, promenama, potrebama i željama i koji nastavi da se razvija i da dominira tržištem, sigurno je materijal od vrednosti. Takav slučaj je sa pločicama. One ne samo da su opstale, nego su uznapredovale u tolikoj meri da danas čine jednu od najzastupljenijih podnih i zidnih obloga u stambenim i javnim objektima.
24.
Nov
2021
Akcija Crni Petak u Diplon Kupatila maloprodajnim objektima i online prodavnici donosi dodatnih 20% popusta na brendove Diplon i Ventura. Akcija traje od 24 do 28.11.2021.
10.
Nov
2021
Davne 1998. godine jedan bračni par odlučio je da otvori firmu. Učinili su to u češkom gradu Breclavu. Firmu su nazvali Alca plast. Njihov rad zasnivao se na proizvodnji sanitarnih proizvoda. Na samom početku to su bili ulivni i ispirni ventili sifoni za sudopere, da bi se proizvodnja ubrzo proširila na tuš odvode, sifone, WC daske i sifone za kade.
20.
Oct
2021
Šestougaone pločice privlače puno pažnje. Donose nešto novo, proužaju moderan izgled i luksuz prostoriji. Proizvode se kao podne i zidne pločice, i dolaze u različitim dimenzijama, kao i materijalu.
15.
Oct
2021
Postoje ti neki aparati u kući, bez kojih ne bismo mogli zamisliti život, zar ne? Veš mašina, frižider, šporet, ... Kako smo postali konformisti, čini nam se da bi ova lista bila bez kraja. Šalu na stranu, ali činjenica je da mi ne znamo da živimo bez tih uređaja. I ne treba. Hvala Bogu, danas na tržištu možemo pronaći sve što nam treba. Jedan od takvih aparata je i horizontalni bojler.
18.
Sep
2021
Postoje ljudi koji vole moderne stvari i vole da uvek budu u trendu. Nije li tako? I u većini slučajeva tako je na svim poljima. A kako u svom životnom veku svaki čovek u proseku provede deset posto vremena u kupatilu, složićete se da je skroz uredu biti in i kada je kupatilo u pitanju. I vi ste razmišljali da imate moderno kupatilo? Evo trendova koje treba da pratite.