Servisne informacije
02.06.2015.

“Utorak u 18h” | Baterije specijal | 02.06. – 08.06.

Svakog utorka u 18h počinje nedeljna akcija u Diplon Online Prodavnici. Na akciji se nalazi dvanaest proizvoda sa popustima i do 90%. Akcija traje do sledećeg ponedeljka u 20h, i odnosi se samo na online prodaju. Robu šaljemo kurirskom službom (kupac snosi troškove dostave), a moguće je i lično preuzimanje robe u nekom od naših prodajnih salona u Beogradu ili Pančevu.

Ove nedelje “Utorak u 18h” se bazira na baterijama za kupatilo, na popustu se nalaze: Diplon zidna baterija za lavabo, Diplon jednoručna baterija za sudoperu, Grohe Grandera baterija za bide STH, Grohe Grandera baterija za lavabo STH, Ideal Standard Ceraflow STH baterija za lavabo, Kludi Zenta baterija za lavabo, Kludi Objekta baterija za lavabo, Grohe Concetto zidni izliv za kadu sa preklopnikom, Ideal Standard Oryus 2 jednoručna baterija za sudoperu, Kludi Zenta jednoručna baterija za kadu, Grohe Europlus STH baterija za bide i Kludi Objekta baterija za bide.

Akcija traje od 02.06.2015. u 18h, do ponedeljka 08.06.2015. u 20h, i odnosi se na prodaju u Diplon online prodavnici.

Slični članci

26.
Dec.
2019.
Servisne informacije
Obaveštavamo Vas o radnom vremenu Diplon prodajnog salona u toku novogodišnjih praznika.
24.
Jun.
2019.
Servisne informacije
Internet prodavnica kompanije Diplon Kupatila diplon.net je u procesu sertifikacije dobila nacionalnu oznaku poverenja u internet trgovini E-Trustmark.
23.
May.
2019.
Servisne informacije
Diplon se u prethodnih petnaest godina pozicionirao kao jedan od najpoznatijih brendova u svetu opreme za kupatilo. Prepoznatljivi smo kao preduzeće koje se ...

Ostavi komentar