Servisne informacije
16.01.2019.

Ugradnja tuš kabina

Kupili ste Diplon tuš paravan ili kabinu za svoje kupatilo, ali nemate rešenje za montažu?

U okviru Diplon Kupatila ponude, nudimo uslugu montaže svih paravana i tuš kabina našeg brenda Diplon, kao i mogućnost demontaže postojećih paravana koji se nalazi u vašem prostoru.

Na ugradnju koju obezbeđuje naš servis, tuš kabine i paravani iz proizvodnog programa brenda Diplon, dobijate garanciju od 2 godine.

Cene montaže se razlikuju u zavisnosti od toga šta je Vama potrebno. Cena montaže tuš paravana je 4.950,- rsd, cena montaže tuš paravana sa kadicom iznosi 6.050,- rsd, dok se demontaža starog paravana naplaćuje 1.000,- rsd.

U svaku od ovih cena podrazumevan je izlazak na teren u krugu 30 km od centra Beograda.

Ukoliko želite da angažujete Diplon servis za montažu svoje nove tuš kabine, kao i za sve dodatne informacije koje su Vam neophodne, možete doći lično u naš salon na adresi: Belmax Center, Autoput br.20, Zemun, ili pozvati na broj telefona: 011/22-50-540. Radno vreme Diplon servisa je ponedeljak – subota od 09:00h do 16:00h.


Cenovnik montaže Diplon tuš paravana i kabina:

4.950,- rsd : montaža tuš paravan
6.050,- rsd : montaža tuš paravana sa kadicom
1.000,- rsd : demontaža starog paravana

*- odnosi se reon u krugu od 30km od centra Beograda

U našem asortimanu se nalazi širok izbor tuš kabina brenda Diplon, kao što je na primer polukružna tuš kabina, dimenzija 85x100cm, koja ide u kompletu sa plitkom akrilnom tuš kadicom i paravanom od providnog kaljenog stakla sa hromiranim aluminjumskim profilima. Takođe, možete odabrati i tuš kabinu sa dubokom tuš kadicom, u zavisnosti šta Vama više odgovara.

Ukoliko već imate tuš kadicu i potreban Vam je samo paravan, ili ukoliko želite da tuš paravan postavite direktno na pločice, bez kadice, možete se odlučiti za jedan od brojnih Diplonovih tuš paravana. U ponudi imamo polukružne i pravougaone tuš paravane izrađene od kaljenog stakla, providnog ili peskiranog, različitih dimenzija, kao što su na primer, stakleni paravan 90x90cm, sa debljinom stakla 5mm, duplim točkićima, hrom ramom, visine 190cm ili polukružni paravan 80x80cm, izrađen od kaljenog peskiranog stakla debljine 5mm.

tus kabina

 

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU DIPLON TUŠ PARAVANA

Jedan od naših popularnijih proizvoda je lux stakleni paravan 80x120cm, izrađen od kaljenog providnog stakla, sa specijalnom NANO zaštitom koja podrazumeva sprečavanje sakupljanja kamenca, nečistoca, bakterija i omogućava da kapljice lakše skliznu i da se prljavština ne nakuplja u porama stakla.

 

tus kabine
tus paravani

 

U okviru proizvodnog programa brenda Diplon, možete odabrati i paravan sa jednom stranicom, tuš stenu, koja daje luksuzan izgled i efekat velikog kupatila u prostoru. Dostupan je u dimenzijama širine 100 i 120cm, a udaljenost od zida se podešava teleskopskim nosačem, od 70 do 120cm. Visina tuš stena je 195cm. Izrađene su od kaljenog providnog stakla, sa NANO zaštitom, debljine 8mm, i idu u kompletu sa hromiranim teleskopskim alu nosačima. Može se orijentisati na stranu koja Vam odgovara, levo ili desno.

Odaberite odgovarajući Diplon tuš paravan ili tuš kabinu, naši serviseri će izaći na teren, obaviti potrebne radove montaže/demontaže i u najkraćem roku uživaćete u svom novom kupatilu.

 

Preporučujemo

Tuš paravani BR2806AA-1 90
Diplon paravan od kaljenog providnog stakla - polukružni R90- visina: 190cm- bez kadice...
14.270,00 RSD

Slični članci

08.
Dec.
2018.
Renoviranje
Prilikom opremanja kupatila, odabir kade treba da bude zadovoljstvo, a ne obaveza. Ali dok se divite mnoštvu prelepih oblika i dostupnih dizajna, kako da...
02.
Oct.
2018.
Oprema za kupatilo
Uređenje kupatila kao malih površina, po kvadraturi, i sa već donekle predodređenim elementima koje treba da sadrži, može da predstavlja pravi izazov ...
23.
Jun.
2015.
Renoviranje
Ako se dvoumite da li da u kupatilo, veliko ili malo, ugradite kadu ili tuš-kabinu, opredelite se za ono što vam prostor nalaže.

Ostavi komentar