Oprema za kupatilo
11.06.2019.

Tuš stene – walk in prostor za ugodno tuširanje

Tuš stena je vrsta tuš paravana, odnosno staklena pregrada prostora za tuširanje bez tuš kabine, sa fiksnim staklenim zidom. Poznate su i pod nazivom zidni tuš paravan, jer se u kupatilima ugrađuju kao pregrada na mestu predviđenom za tuširanje.

tus paravan - tus stena

Ukoliko razmišljate da svoje staro kupatilo pretvorite u novo i moderno predlažemo da umesto standardnih modela kada ili tuš kabina postavite nešto mnogo bolje. Tuš stena direktno na pločice u kombinaciji sa tuš kanalicom za odvod je idealno vizuelno i funkcionalno rešenje za vaše kupatilo.

Pored minimalističkog dizajna, elegantne površine i lakog pristupa kabini tuš stene su jako atraktivne i imaju mnogo prednosti.

 

Tuš stene ne zauzimaju veliki prostor u kupatilu

Najveća prednost tuš stena je maksimalna ušteda prostora u kupatilu, jer se ugradnjom između dva zida na predviđenom mestu za tuširanje oslobađa dodatna površina. Pored toga, zbog svoje elegancije i jednostavnih linija fiksni stakleni paravan se uklapa u svaki ambijent kupatila. Stakleni paravan otvara kupatilo i zbog toga deluje gotovo neprimetno.

tus kabina - tuš stena

Tuš stene su posebno praktične za mala kupatila, jer otvoren i jednostavan ambijent, kao i visoka stakla vizuelno povećavaju izgled kupatila. Zbog toga kupatilo deluje šire, prostranije i dobija “dubinu”. Tuš stene su značajan element dizajna jer daju kupatilu atraktivan stil i svež izgled, a pored toga su idealna zaštita od kvašenja ostalih elemenata prilikom tuširanja.

 

Jednostavan walk in ulazak

Tuš stene dizajnirane su tako da je odlazak pod tuš maksimalno pojednostavljen. Ravan pod je siguran i pogodan za sve osobe, posebno za starije ljude ili osobe sa invaliditetom.

Jednostavnost se ogleda u tome što nema prepreka za ulazak u prostor za tuširanje. Bez tuš kadice, nema preskakanja niti penjanja. Zbog lakog i jednostavnog ulaska u prostor za tuširanje, walk in opcija je veoma praktično rešenje za prijatno i komforno tuširanje.

Tuš sa ravnim podom se lako održava

Tuš stene se veoma lako održavaju i čiste, za razliku od pojedinih modela paravana sa kadicom. Minimalne površine bez dodatnih ćoškova najviše olakšavaju održavanje, jer se pločice i staklena vrata veoma lako i brzo čiste od kamenca, naslaga i prilikom redovnog čišćenja kupatila.

Stakla i tuš kabine se najefikasnije održavaju specijalnim zaštitinim sredstvima, a mi preporučujemo Mellerud sredstvo za čišćenje tuš kabina.

 

Odvod za ravan tuš prostor

Još jedna prednost tuš stena je što ne zadržavaju višak vode na pločicama. Ravna podna površina je potpuno zaštićena od izlivanja vode izvan stakla iako nema zaštitnih pregrada na pločicama. Sigurnost od prelivanja vode je obezbeđena sigurnosnim kaljenim staklom.

Na pod, uz ivicu zida se postavlja tuš kanalica i uz pad predviđen prilikom postavljanja pločica, ne dozvoljava vodi da se zadržava. Za maksimalnu sigurnost i jednostavnost upotrebe preporučujemo ugradnju tuš kanalica i rešetki direktno na podne pločice, koji se takođe lako održavaju.

 

 

Tuš stene u salonu Diplon kupatila

U ponudi Diplon kupatila nalazi se nekoliko različitih dimenzija tuš stene:


Diplon tuš stenu možete pronaći u više različitih dimenzija, a izdvaja se iz ponude na tržištu svojim vrsnim karakteristikama. Podni prostor za tuširanje visok je 195 cm, a to je visina koja je dovoljna da spreči prskanje vode izvan staklenog paravana u svakoj opciji.

Debljina stakla tuš stene je 8 mm, koje se montira na pločice i pričvršćuje hromiranim alu nosačima. Nosači za staklo pričvršćuju se za ivice i drže ga u jednom pložaju.

U našem salonu opreme za kupatila Diplon očekuju vas mnoga prijatna iznenađenja, kao i niže cene iz bogatog asortimana artikala povodom obeležavanja 15 godina poslovanja Diplon kupatila. Posetite naše maloprodajne salone koji se nalaze na Autoputu ka Zemunu u Belmax centru ili novootvorene salone na Vidikovcu i u Sevojnu, gde možete odabrati opremu za kupatilo po želji.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Tuš vrata i stene BP6611L 90*195
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon tuš stena BP6611 90Dimenzije - širina: 90cm; visina: 195cmKaljeno providno stakl...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
13.120,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš vrata i stene BP6611L 80*195
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon tuš stena BP6611 80Dimenzije - širina: 80cm; visina: 195cmKaljeno providno stakl...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.210,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš vrata i stene BP6611L 100*195
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon tuš stena BP6611 100Dimenzije - širina: 100cm; visina: 195cmKaljeno providno sta...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
14.130,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš vrata i stene BP6611L 120*195
9 termina 150 sati početni nivo
Diplon tuš stena BP6611 120Dimenzije - širina: 120cm; visina: 195cmKaljeno providno sta...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
15.840,00 RSD

Slični članci

18.
Apr.
2019.
Oprema za kupatilo
Paravan za kadu je inovacija u domenu opreme za kupatila, koja je nastala iz potrebe da se dodatno olakša tuširanje i poboljša estetski izg...
16.
Jan.
2019.
Servisne informacije
U okviru Diplon Kupatila ponude, nudimo uslugu montaže svih paravana i tuš kabina našeg brenda Diplon, kao i mogućnost demontaže postojećih par...
15.
Oct.
2018.
Oprema za kupatilo
Najlepši osećaj na svetu je kada završite radove, renoviranje, popravku, prepravku, šta god radili u vašem kupatilu i prvi put za...

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""