Lifestyle kupatilo

Lifestyle uređenje

Ovde možete pronaći najrazličitije informacije koje se tiču kupatila generalno. Ukoliko vas zanima istorija nastanka ili kupatila budućnosti, potreban vam je savet za uređenje i održavanje, kako oplemeniti prostor ili odabrati pravi proizvod, na pravom ste mestu.

31.
Dec
2023
Lifestyle kupatilo
Čas istorije: Saznaj kada i gde su nastale prve tuš kabine, ko ih je patentirao, u koje svrhe su se koristile i kako je došlo do modela koji koristimo danas.
09.
Oct
2023
Lifestyle kupatilo
Podno grejanje dnevne sobe je efiksano i ekonomično rešenje. Uz kvalitetne podne pločice, granitne ili keramičke, održavanje temperature i higijene u prostoriji je lako i jednostavno.
23.
Sep
2023
Lifestyle kupatilo
Jesen je idealno godišnje doba kada treba da ubacite malo svežine u vaše kupatilo. Ukoliko tražite inspiraciju za dekoraciju kupatila tokom jesenje sezone, u nastavku pročitajte naše ideje.
09.
Aug
2023
Lifestyle kupatilo
Mali bojler za kuhinju, protočni bojler za kuhinju, niskomontažni, visokomontažni, veliki izbor modela, brendova, litraža i cena. Brza dostava na teritoriji cele Srbije.
12.
Jul
2023
Lifestyle kupatilo
Kako bi svaki vaš boravak u kupatilu bio prijatan potrudite se da ga opremite kupatilskom sanitarijom koja će vam istovremeno pružati vrhunski tretman i vizuelni užitak.
25.
Apr
2023
Lifestyle kupatilo
Snaga boja u ambijentu, kako ih kombinovati i postići željeni efekat. Boje povezujemo sa emocijama, a naučna istraživanja pokazuju da određene nijanse utiču na raspoloženje i koncentraciju.
20.
Mar
2023
Lifestyle kupatilo
U dnevnom boravku provodite najviše vremena i zato je važno da ga maksimalno prilagodite svojim potrebama. Jedna od glavnih stvari prilikom uređenja te prostorije jeste pod, jer je izbor ogroman.
01.
Dec
2022
Lifestyle kupatilo
Novogodišnji praznici služe da se zabavite, opustite i družite sa najbližima, a da bi doživljaj bio bolji lepa dekoracija dnevne sobe, trpezarije, pa čak i kupatila upotpuniće ceo ugođaj.
20.
Oct
2022
Lifestyle kupatilo
Neretko možemo čuti da je predsoblje ogledalo doma, zato pored vizuelnog doživljaja i topline koje nam daju, moraju biti laki i jednostavni za održavanje zbog velike frenkventnosti.