Uređenje kupatila
15.05.2020.

Vrhunske tuš ručice za vaše kupatilo

Tuširanje je najbolji način za opuštanje, a od odabira ručice za tuširanje koju imate u svojoj tuš kabini zavisi koliko ćete stvarno i uživati. Redovne poslovne obaveze, zatim kućni i porodični poslovi su sve ono što nas svakoga dana okupira. A uveče, kada se sve slegne i dođe vreme za opuštanje odlazimo u naš mali intimni kutak, da za trenutak ugrabimo malo vremena za sebe.

tuš ručice Paffoni

Kupatilo je naša oaza mira i harmonije gde se prepuštamo tuširanju i relaksirajućem opuštanju pod mlazom tople vode.

Ali, kako biste bili sigurni da će tuširanje doneti potpuni užitak morate voditi računa o sanitariji koju kupujete. Ovo se odnosi na izbor tuš ručice koju ćete postaviti u tuš kabini jer od nje zaista zavisi vaš potpuni ugođaj.

Primera radi, ukoliko godinama unazad koristite klasične starije modele tuševa koje na nekoliko meseci menjate jer su prepuni kamenca, vreme je da jednom za sva vremena promenite naviku. Danas postoji veliki izbor veoma praktičnih i funkcionalnih modela tuš ručica koje gotovo svima odgovaraju.

Pre nego što se odlučite na kupovinu dozvolite da vam predstavimo u čemu se krije tajna najmodernijih tuševa, koje stvaraju neverovatno prijatan osećaj tokom tuširanja.

Tuš ručice nekada i danas

Moderne tuš ručice su potpuno drugačije nego tradicionalni i stari modeli tuševa. Mnogo je prednosti koje idu u prilog modernim elementima, koje su pored savršenog izgleda i estetskog dizajna veoma funkcionalne. Glavne razlike su u pogledu dimenzija i funkcija za mlaz vode.

tuš ručice Diplon

Za razliku od savremenih, nekadašnji modeli tuševa izgledali su potpuno drugačije i bili su manji. Glavna razlika ogleda se u veličini otvora iz kojih izlazi mlaz vode, koji su bili mnogo sitniji nego što su danas. To je stvaralo slabiji pritisak i protok vode iz tuša, a samim tim i nedovoljno prijatan osećaj tokom tuširanja.

Na tuš ručicama otvori se mogu podešavati tako da protok vode bude jači ili slabiji, može se birati funkcija poput hidromasaže, zatim moguće je kontrolisati pritisak, kao i količinu potrošene vode. Danas postoji mnogo različitih veličina modela tuš ručica sa ili bez creva, pa možete izabrati model kakav poželite.

Tuš ručice prednosti

Moderne tuš ručice pored toga što svojim dizajnom i konstrukcijom vizuelno ostavljaju impresivan utisak, veoma su jednostavne za ugradnju. Bezbedne su i vrlo zgodne za tuširanje male dece ili kućnih ljubimaca. Praktične su jer se drže u ruci i omogućavaju veoma lako i jednostavno korišćenje.

Tuš ručica Kludi

Glavne prednosti u odnosu na nekadašnje modele i fiksirane stojeće tuševe su:

Tuširanje traje kraće

Ukoliko ne volite dugo da stojite pod tušem ovi modeli su kao stvoreni za vas. Uvek možete osvežiti samo jedan deo tela gde pranje kose pritom uopšte nije neophodno. Osim toga učestalo tuširanje nakon treninga ili drugih fizičkih vežbi više neće biti svakodnevna obaveza već zadovoljstvo.

Efikasnije ispiranje površina

Tuš ručice zgodne su za brzo ispiranje tuš kabine od ostatka šampona i sapunice koja je ostala posle tuširanja. Ukoliko ste obrisali stakla sredstvom za ribanje veoma lako ih možete isprati i vratiti u blistavo stanje.

Tuširanje više ne zamara

Tuš ručice sa crevom se mogu lako pomerati i privući do teže dostupnih delova tela, a to je veoma pogodno za slabo pokretne osobe ili u slučaju da neko od vaših ukućana ima povrede. Možete se tuširati i iz sedećeg položaja.

Ovi tuševi su takođe i dobri hidromasažeri, jer imaju funkcije koje omogućavaju masažu otečenih mišića, bilo da ste umorni zbog napornog dana ili treninga.

Tuširanje dece je lakše

Ukoliko vaša deca još uvek nisu navikla na tuširanje najbolji način da ih naviknete na ovaj ritual jeste tuširanje kroz igru i zabavu, pritom ćete izbeći prskanje po celom kupatilu. Tuš ručice su takođe jako korisne kada želite da operete svog ljubimca, da isperete biljke od prašine, da zalijete velike saksije sa sobnim cvećem i slično.

Ekonomične su

Najsavremeniji trendovi nalažu čuvanje životne sredine, odnosno da se tuširanjem troši manje vode. Današnji modeli su prilagođeni ovom standardu i pored manjeg utroška vode dovode i do ušteda električne energije, zbog manje zagrevanja vode u bojleru.

Izdvajamo iz ponude – tuš ručice Diplon i tuš ručice Kludi

Da bi vaše kupatilo odisalo udobnošću jako je bitno da imate praktične i lako dostupne elemente na raspolaganju. Iz naše ponude mogu se izdvojiti tuš ručice sa držačem, kao i komplet setova za tuširanje (tuš i crevo). Sve modele karakteriše vrhunska estetika, bilo da ste ljubitelj nepogrešive Diplon klasike ili lukuznih i elegantnih Kludi modela.

Kludi ručica za tuš

Modeli marke Diplon su pristupačniji i nepogrešiv izbor za ljubitelje modela koji svojom elegantnom jednostavnošću osvajaju ukus šireg kruga potrošača. Ukoliko više volite luksuznije i otmenije modele, nećete pogrešiti ako u svoje kupatilo ugradite perfektan Kludi model, koji svojim dizajnom i otmenim izgledom skreće pažnju kupaca sa prefinjenim ukusom.

Prošetajte do našeg prodajnog salona i odaberite svoj model tuš ručica, koji će se uklopiti u vaše kupatilo i zadovoljiti sve vaše estetske i funkcionalne prohteve.

Tuš ručica Diplon

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Tuš ručice BQ5004BL
Diplon tuš ručica BQ5004BLŠest funkcija mlazaSilikonske mlazniceMaterijal: ABSBoja: Crn...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.870,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš ručice BQ5003
Diplon tuš ručica BQ5003Sistem za samočišćenjeMaterijal: ABSBoja: Hrom i belaJedna funk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.260,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš ručice BQ5002
Diplon tuš ručica BQ5002Sistem za samočišćenjeMaterijal: ABSZavršna obrada: HromMlaznic...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.220,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Tuš ručice BQ5001S
Diplon tuš ručica BQ5001SSadrži senzor za prikazivanje temperature vodeDisplej za tempe...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.380,00 RSD

Slični članci

02.
Dec.
2023.
Brendovi kupatilske opreme
Svi kvaliteti Kludi brenda pre svega su prepoznati od strane i više nego zadovoljnih kupaca, a naročito onih sa prefinjenim ukusom. Kludi je priznat z...
12.
Jul.
2023.
Lifestyle kupatilo
Kako bi svaki vaš boravak u kupatilu bio prijatan potrudite se da ga opremite kupatilskom sanitarijom koja će vam istovremeno pružati vrhunski tretman...
18.
Apr.
2019.
Uređenje kupatila
Paravan za kadu kao praktično i estetsko rešenje za vaše kupatilo - uživajte luksuz kade i funkcionalnost tuša uz vrhunski dizajn. ...
Trenutno nema komentara