Brendovi kupatilske opreme
26.02.2024.

Nova serija Gemma keramičkih pločica

Egzotični tonovi u vašem domu

Postoji razlog zašto se keramičke pločice koriste u kupatilima već dugi niz godina. One su podjednako i trajne ali i estetski privlačne. Iz tog razloga potrebno je pažljivo izabrati boju i vrstu pločica. Iako svetle boje i neuobičajeni dizajn mogu da se čine savršeni u početku, pokušajte da zamislite da gledate u taj isti dizajn godinama.

keramičke pločice

Iz našeg širokog asortimana keramičkih pločica danas želimo da vam predstavimo nove modele egipatskog brenda Gemma iz serije Barcelona. Gemma je u poslednjih  trideset godina gradila svoje prisustvo i preuzimanje vođstva na svetskom tržištu u proizvodnji keramičkih i porcelanskih detalja za uređenje enterijera. Podne i zidne pločice različitih dezena i veličina, sa pratećom dekoracijom, pronaći će svoje mesto u uređenju kako privatnih stambenih objekata tako i u industriji.

Serija Barcelona

Nova serija keramičkih pločica Barcelona brenda Gemma nosi sa sobom duh Španije i tonove prepoznatljivog arhitekte Antonija Gaudija. Njegov uticaj ne samo da je vidljiv na ulicama Barselone, već se preneo na atmosferu grada, kulturu i mentalitet. Ponos arhitekture i čudo gradnje, Gaudi je doneo nešto novo, drugačije, jedinstveno, što se izdvaja i ostavlja posmatrače bez daha. 

S time da umu, dizajneri brenda Gemma priredili su novu seriju zidnih keramičkih pločica koje su omaž Gaudiju i upravo nose sa sobom najbolje od njegovog uticaja. Sklad boja, kombinacija nežnih tonova sa intenzivnim i sve to na jednom mestu u vidu mozaika. Reljefna kompozicija doprinosi 3D efektu i prirodnosti materijala ostavlja nezaboravan utisak. 

pločice gemmaSerija Barcelona dolazi u dva tonaliteta - peščano bež i morsko plavo. U zavisnosti od vaših ličnih preferencija i efekta koji želite da postignete, izbor je potpuno na vama. U bež ambijentu možete kombinovati tri pločice koje se razlikuju u teksturi, kompoziciji i tonovima, a čine sklad i celinu - Beige Geo, Light Beige Geo i Light Beige. Plavičasti ambijent kombinuje se iz dve pločice - Barcelona Blue Geo i Barcelona Light Grey - koje čine harmoniju prirodnih morskih i sivih tonova.

Ukoliko niste sigurni kako bi ove ili neke druge pločice izgledale u vašem kupatilu, stavljamo vam na raspolaganje naše dizajnere i arhitekte koji će za vas uraditi 3D projekat. Na vama je samo da donesete detaljan plan kupatila sa tačnim rasporedom svih elemenata – kade, lavaboa, prozora i slično. Pored 3D rešenja takodje mogu da vam ponude i druge korisne savete kako biste sigurno došli do najboljeg funkcionalnog i estetskog rešenja.

U našoj ponudi možete pronaći sve od pločica klasičnih boja, pa do ezgotičnih intenzivnih tonova - zagasite, tamne, u boji slonovače, sive, zemljane, tirkizne, zelene - sve one će vaše kupatilo učiniti stilski jedinstvenim i zauvek modernim. Ne samo da ove neutralne boje prijaju oku nego vam ostavljaju mogućnost da se poigrate sa ostalim detaljima i dekoracijom u kupatilu. Ukoliko iskoristite bele ili svetlo sive pločice one će se podjednako dobro slagati i sa plavim i sa crvenim detaljima ili pak crnim, na primer.

Pločice koje imamo u ponudi dolaze u raznim dezenima, sa oštrim i zaobljenim ivicama, koje odaju 3D utisak prostorije. Zatim tu je i širok spektar boja na raspolaganju. Možete se držati jednostavnih rešenja ili kombinovati više boja kako bi dobili jedinstveni dizajn koji odgovara vašem stilu.

Posetite nas u našem maloprodajnom objektu u Zemunu, da zajedno dođemo do rešenja.

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Gemma zidna keramička pločica Barcelona Blue GeoDimenzija: 20x60 cm Napomena:Cena je po...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.950,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gemma zidna keramička pločica Barcelona Light GreyDimenzija: 20x60 cm Napomena:Cena je ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gemma zidna keramička pločica Barcelona Beige GeoDimenzija: 20x60 cm Napomena:Cena je p...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.950,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gemma zidna keramička pločica Barcelona Light BeigeDimenzija: 20x60 cm Napomena:Cena je...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.850,00 RSD

Slični članci

15.
Jul.
2020.
Renoviranje kupatila
Keramiku u svom domu ne radite često, zato je važno da se dobro informišete pre početka radova. Veliki izbor brendova, materijala, boja i oblika pruža...
15.
Jan.
2020.
Lifestyle kupatilo
Ukoliko želite da uredite kuhinju po svojoj meri ili da stare pločice zamenite novim, sigurno vas zanima koje bi za vas bile najbolje pločice za kuhinju. Važ...
30.
Sep.
2017.
Brendovi kupatilske opreme
Od prvog dana proizvodnje plan je bio da se napravi najbolje rešenje za uređenje prostora - savršen balans između modernog dizajna, kvalitetne ...

Ostali komentari

  • Cale
    Cale

    Trebaju mi keramičke pločice za kuhinju. Koje imate?

    27.03.2024. 08:07
  • Diplon Kupatila
    Diplon Kupatila

    Poštovani, keramičke pločice dostupne su na linku. Tu smo za sve dodatne informacije. Pozdrav!

    27.03.2024. 13:55